General Contractors, Prime Contractors Den Oever

Aannemersbedrijf P Dirks & Zn BV

General Contractors, Prime Contractors Den Oever
Neem vandaag contact op

Adres
Akkerweg 6
Plaats
1779 GK  Den Oever
Telefoon
0227 511 316
Website
www.dirks.nl

Informatie

Bouwbedrijf P. Dirks & Zn al ruim 90 jaar een begrip als het gaat om uiteenlopende bouwwerken in heel Noord-Holland. Wij weten de precieze wijze om een woning of bedrijfspand te bouwen, verbouwen en onderhouden. Bij ieder project werken wij graag nauw met de opdrachtgever om een zo stabiel en betrouwbare, maar vooral persoonlijke relatie te krijgen. Dit is uit ervaring de meest efficiënte manier van werken. Zo hebben wij ruim 20 woningen gebouwd in Julianadorp. Deze woningen zijn gebouwd in een stijl met zowel een strak, maar ook landelijk ontwerp. Op deze manier past de woning perfect in het gebied waar het gebouwd is. Wij bouwden: • diverse woningen in Hippolytushoef • meerdere woningen Plan Slingerweg 2 • boerderijen op Stroe (Wieringen) • meerdere woningen in Julianadorp Maar wij bouwen niet alleen prachtige woningen, maar ook bedrijfspanden die aan alle strikte eisen voldoen. Al jaren bouwt Bouwbedrijf P. Dirks & Zn professionele bedrijfspanden voor allerlei verschillende soorten bedrijven. Of u nou een pand met een chique uitstraling of een pand waar constructie werkzaamheden gedaan worden wilt, Bouwbedrijf P. Dirks & Zn kan u daar bij helpen. Van ontwerp tot de uiteindelijke oplevering wordt de opdrachtgever nauw betrokken in het proces. Zo willen wij een betrouwbare partner worden waardoor de opdrachtgever zich helemaal thuis voelt. De gebruikte bouwmaterialen voor de bouw van een woning, seriebouw of bedrijfspand is natuurlijk van cruciaal belang. Of het nou om hout of om de afwerking van uw woning of bedrijfspand. Wij zijn dealer van Floris Zonwering en kunnen u adviseren over de zonwering voor uw woning of bedrijfspand. U heeft de keuze uit meerdere soorten zonwering: • uitvalschermen • knikarmschermen • rolluiken • rolpoorten • screen • markiezen Veel mensen gaan naar verschillende bouwmarkten om materialen aan te schaffen, terwijl het soms dichterbij te halen is. Zo leveren wij ook houtwerk op maat.

Aannemersbedrijf P Dirks & Zn BV is gevestigd op Akkerweg 6 . Het volgende wordt aangeboden: General Contractors, Prime Contractors In Den Oever zijn er 3 andere General Contractors, Prime Contractors. Een overzicht is hier te vinden.

Keywords Bedrijven, Particulieren, Herbouw, Schadeherstel, Bouwadvies, Zonwering, Nieuwbouw, Aanvraag bouwvergunning / sloopvergunning, Bouwtekening / constructietekening, Complete aanbouw plaatsen, Serre, Aanbouw / verbouw.

Beoordelingen

Deze advertentie is nog niet beoordeeld:

Categorieën

General Contractors, Prime Contractors
0227511316 0227-511-316 +31227511316

Kaart Akkerweg 6

Loading map...